Svensk Kabel Tv

Idag så finns det ett rikt och varierat utbud av TV kanaler i Sverige. De flesta av oss har förutom de vanliga som SVT och TV 4, också tillgång till kabel-TV om vi bor i en hyres- eller bostadsrätt. Om du bor i villa kan du också ha ett bra utbud av kanaler eftersom TV numera är digitaliserat.

Kanal 5

femmanKanal 5 tillhör inte det normala programutbudet i vanliga fall utan du måste betala för det med ett abonnemang. Om du har en digital box så kan du köpa till att få Kanal 5 för en kostnad per månad. Kanal 5 erbjuder många bra serier, men framförallt är kanalen ditt mecka om du gillar dokusåpor! Här kan du bland annat spana in den senaste som heter Ex on the Beach där fyra killar spenderaren skön semester på stranden utomlands när deras ex dyker upp! Det är fullt med bråk och intriger och gillade du Paradise Hotel så kommer du med all sannolikhet att gilla Ex on the Beach! Kanal 5 ger dig också många bra filmer och serier som CSI Cyber och Criminal Minds.

TV 3

Precis som Kanal 5 behöver du betala en mindre avgift varje månad om du vill se på deras kanal3utbud. TV3 är konkurrenten till kanalen ovan och räknas som en kabel-tv kanal eftersom den inte tillhör det utbud som är gratis. TV 3 bjuder även dem på många realityserier och dokusåpor och man kan faktiskt säga att de har fler än Kanal 5. Vi rekommenderar att du tittar på Lyxfällan eftersom det är en bra serie som faktiskt kan ge dig bra tips på hur det kan gå om man inte sköter sin ekonomi rätt. TV 3 hade tidigare en 5 minuter lång nyhetssändning som folk ofta skrattade åt eftersom de var så seriösa när det mittemellan dokusåporna talade om världshändelser. TV 3 var på 80-talet också kända för sina barnprogram där figuren Skurt presenterade programmen. Kanalen finns även likt Kanal 5 i ett HD format som visar hela tablån i full HD för sig som har en bra TV. Du kan också se programmen direkt på din dator, surfplatta och mobil.

TV 8

Denna kanal tillhör TV 3s programsfär och liknar också TV 3 med det faktum att även här är kanal8det dokusåpor som gäller. Dock så kan du här se många bra matlagningsprogram som Masterchef med Gordon Ramsay, men också flera bra TV-serier som Bones och Alla Älskar Raymond. För den som saknar det klassiska utbudet av TV-Shop så finns det möjligheter att handla direkt på din TV på morgonen. Handla det senaste av dammsugare, våttorkare och köksmaskiner som levereras direkt hem till dig. Samtliga 3 kanaler ovan kan du beställa via ComHem eller om du har en digital box.